Saturday, April 9, 2011

gantung luar bersama nong, mira, kontol, poter, am dan kecik




okeh kali ni gantung luar telah mengadakan sesi bergantung di tempat eksklusif hihih (verangan)iaitu di Meranti Grill Restaurant, UiTM Shah Alam.. diatas ajakan oleh cik.Hany Muhamad, aku dan rakan2 telah berjaya menjejakkn kaki yg pertama ke mock rest kat cni..
kalo dkat dungun dulu, mock rest ni dikenali Bayu Grill Rest. tapi konsep masih same, ianya diusahakan atas dasar sesi pembelajaran bagi kursus serving disini... oleh itu semua pekerja adalah terdiri dari pelajar2 fakulti Hotel dan Pelancongan
ni adalah waiter of the day kami, namenye che rahman, lengkap berpakaian siap bersarung tangan bagai.. layanan yg kami terima sangat memuaskan dari beliau.. begitu juga dengan rakan seangkatannya..
hahah.. bila tiap kali pergi ke mock rest ni... mesti mengingatkan aku tentang softroll.. da jadi mcm tradisi, aku,am,kontol,kecik,pejo,syuk,jurat, dan yg lain2 mmg menggilai softroll ni.. pekena plak ngan salted butter pergh.. memang terbangun dari tmpat duduk...kalo boleh mintak tiap2 course meal.. memang da belasah da...

so menu malam tu pun aku da lupe.. cume aku igt ni je la.. iaitu breaded chicken serve w/fries and sautee vegie.. ermm.. not bad.. sebab aku pun da lame x mkn western.. jadi tu yg sedap

memandang kan pagi ni aku mcm xde idea.. so... sekian sahaja dari saya.. ouh ya.. sebelum tu sekalung penghargaan kepada HANY dan CHE RAHMAN dan GRAZEA atas layanan mereka di restoran ituew... dan kepada yg lain kalau nk test2 makan di sini contact lar hotel uitm.. hihih.. sekian 73~

1 comment:

  1. rindu saat di dungun...
    nanti balik dungun jom reramai makan kat hotel uitm...

    ReplyDelete